dissabte, 29 d’abril del 2006

Corporación dermoestética o Primavera...



Per aquestes dates, la primavera.... maca, sensual y alegre, a la tele i la premsa ens fan un autènctic "acoso y derribo" sobre dietes, règims, pastilles miraculoses, barretes per no dinar o sopar, cremes carísimes y inútils, en fi, tots/es a córrer que arriba l'estiu i tenim que estar... com no.. divines!!!.
Cert que si tants anuncis fan, es que donen resultat, que les vendes van bé... ens "entren" de maneres molt variades, la que més, aconseguir un cos perfecte sense cap esforç, però cap!.
Darrerament tenen molt d'èxit unes clíniques que duen per nom "Corporación dermoestética", fan anuncis tot l'any però ara mateix... els he aborrit!.
L'anunci planteja clarament aquests conceptes... t'operes i aconsegueixes un home jovenet, musculat i que somriu, deu ser que pensen que això busquem la majoría de dones, jo, a ser possible, em quedaría amb el del somriure.
El preocés sería més o menys aquest, primer la panxa és clar.. a puesto i sense cap greix.. però cony.. llavors et veus el cul gros i qué fas?.. doncs apa ara el cul, ben rodonet i també al seu lloc, de passada fem una liposucció i treiem les "cartucheras", això va millorant.. però... ara veig que els pits estàn caiguts... vinga els posem al seu lloc i de passada una talla més, per mamelles que no quedi!!. Un cop fet això... punyetes! ara em veig papada... doncs rés la treiem i les "patas de gallo"... de passada una mica de silicona o bé "colageno" als llavis.. així ben sensuals..., mires el mirall i psseee... encara veig el nas una mica gran... va el retallem i treiem les Bosses sota els ulls... això ja és una altre cosa.. a dieta tota la vida per mantenir.ho però et veus millor... però... ufff els panxells.. gruixuts no??... vina els treiem... i ara.. la darrera novetat!! m'opero els llavis vaginals.... fan uns liftings magnífics i perqué no... em torno a posar l'himen... més rejovenida impossible!!.
Així, tota maca vas a buscar els nets a l'escola, vols que vegin quina iaia més estupenda ha quedat... i llavors passen per el teu costat i no et coneixen, ni et miren malgrat que els has cridat dos cops!!, de sobte penses si no t'has passat una mica..... tens la confirmació quan en arribar a casa el "maromo" de torn no sap qui ets.
És un cas exagerat, ni que moltes persones son aixì, la primavera torna boges la majoría de dones, per el bikini etc..., jo aqui segueixo, com sempre, divina i.... rodona!, sigui l'estació de l'any que sigui...

4 comentaris:

Euphorbia ha dit...

Joana, també està el tema del gimnàs. En aquesta època no hi cap una agulla. Després tothom se'n cansa i no hi tornen fins la primavera que ve.

Sort que a mi no em cal tot això perquè estic "divina de la muerte". Porto massa anys autoconvencent-me'n com per anar-me'n ara a fer cirugies, vamos hombre.

Anònim ha dit...

Hola maca.....ja t,he trobat....es que soc un dimoniet.....un peto

G.L. ha dit...

jaja, la veritat és que ens estem convertint en un societat molt superficial, quina pena!

Dan ha dit...

Ja ja. M'has fet riure força!
I ara aviat aniran pels homes. Implants de cabell, tots amb tableta de xocolate als abdominals, uns pectorals com deu mana (que a les ties us encanten, por supuesto) i un transplantament de penis, perque no importa la mida, pero sempre falten un parell de centimetres.
Buf! Que cansat sera el futur!
Mentre no perdem l'humor..